Doorgaan naar hoofdcontent

Jeugdmasters vrijdag in Leiden

Emma van der Zanden als eerste geplaatst bij de meisjes
De plaatsingslijsten van de Jeugdmasters zijn vandaag bekend gemaakt. Emma van der Zanden en Elwin Huiden zijn als eerste geplaatst. De Jeugdmasters starten vrijdag om 11:00 uur. Het toernooi wordt gehouden bij Scylla aan de Voorschoterweg in Leiden

De Jeugdmasters 2018 zullen nieuwe winnaars krijgen. De winnaars van 2017, Shuo Han Men en Roel Bogie, zijn inmiddels te oud om mee te doen aan de Jeugdmasters. 

De deelnemers voor komende vrijdag:

Jongens:
1Elwin HuidenSalamanders
2Barry BerbenWesta
3Gabrielius CamaraTaverzo
4Lode HulshofHercules
5Floris Zur MuhlenSKF
6Mick de VetteHilversum
7Kas van OostRed Stars
8Tim GrasHTC
9Pim van SchaikEmmen
10Colin LigtSwift
11Milo de BoerTOGB
12Jelle MorisWesta

De eerste 6 jongens van de Jeugdmasters plaatsen zich voor de senioren Masters.

Meisjes:
1Emma van der ZandenRed Stars
2Emine ErnstLTTC de Toekomst
3Sharon JanssenSKF
4Karlijn van LieropWesta
5Vicky SchijvenThe Backhands
6Dobrila JorguseskaNoordkop
7Chana van der VenneNijmegen
8Janine GrootjansEmmen
9Anna PetersWesta
10Fleur HoogeveenEmmen
11Aleksandra van der LindenBudilia
12Xijin Zheng*Amsterdam

De eerste 5 meisjes van de Jeugdmasters plaatsen zich voor de Masters.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Seizoensvoorbereiding Westa/TTO Limburg

Zoals gebruikelijk organiseert Westa/TTO Limburg een seizoensvoorbereiding een aanloop naar het nieuwe tafeltennisseizoen. Graag informeren we jullie over de data van deze seizoensvoorbereiding. Zoals gebruikelijk starten we met een voorbereidingsweek. Het doel van deze voorbereidingsweek is om de training- en fysieke belasting op te bouwen richting het nieuwe seizoen. Middels deze gefaseerde opbouw hopen wij na een vakantieperiode blessures en overbelasting van spelers tegen te gaan. Voorbereidingsweek: 6 t/m 10 augustus Officiële trainingsweek: 13 t/m 17 augustus Start reguliere clubtrainingen: 20 t/m 24 augustus Daarnaast zijn we voornemens om in de week van 13 t/m 17 augustus weer een TTO Symposium te organiseren voor spelers en ouders. Noteer bovenstaande data in jullie agenda! De officiële uitnodigingen volgen later. 

Anna Peters tweede tijdens internationaal toernooi in Namen

Gisteren 31 oktober en vandaag 1 november werd in Namen het internationale jeugdtoernooi gespeeld met de naam Les Internationaux des Jeunes de la Ville de Namur (Belgique).  Anna Peters speelde als 13- jarige speelster  in de categorie meisjes kadetten ( onder 15 jaar ) en eindigde in deze leeftijdsklasse op een schitterende tweede plaats.  Na een seizoen vol blessureleed ( dat hierdoor volledig verloren ging ),  is deze zilveren medaille op dit vooraanstaande internationaal toernooi natuurlijk een prestatie van formaat van Anna en haar coach Rob Kremers.  Foto: Rob de Ruiter.

Twee Limburgse talenten naar 1/4 finale NK

Kas van Oost en Barry Berben spelen beiden zondag in de kwartfinale van het NK. Kas speelt tegen Barry Weijers, de nummer drie van de plaatsingslijst. Barry moet het opnemen tegen Rajko Gommers, de nummer één van de plaatsingslijst.  Het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis 2020 wordt op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 gespeeld in Landstede Topsportcentrum in Zwolle. In de tweede ronde enkelspel won Kas in zes games van Milo de Boer. Barry was in zes games de baas over Jochem de Hoop. Karlijn van Lierop bereikte samen met Chana van de Venne de kwartfinale dames dubbel. Ook Kas van Oost behaalde samen met  Dobrila Jorguseska de laatste acht.