Doorgaan naar hoofdcontent

Jeugdmasters vrijdag in Leiden

Emma van der Zanden als eerste geplaatst bij de meisjes
De plaatsingslijsten van de Jeugdmasters zijn vandaag bekend gemaakt. Emma van der Zanden en Elwin Huiden zijn als eerste geplaatst. De Jeugdmasters starten vrijdag om 11:00 uur. Het toernooi wordt gehouden bij Scylla aan de Voorschoterweg in Leiden

De Jeugdmasters 2018 zullen nieuwe winnaars krijgen. De winnaars van 2017, Shuo Han Men en Roel Bogie, zijn inmiddels te oud om mee te doen aan de Jeugdmasters. 

De deelnemers voor komende vrijdag:

Jongens:
1Elwin HuidenSalamanders
2Barry BerbenWesta
3Gabrielius CamaraTaverzo
4Lode HulshofHercules
5Floris Zur MuhlenSKF
6Mick de VetteHilversum
7Kas van OostRed Stars
8Tim GrasHTC
9Pim van SchaikEmmen
10Colin LigtSwift
11Milo de BoerTOGB
12Jelle MorisWesta

De eerste 6 jongens van de Jeugdmasters plaatsen zich voor de senioren Masters.

Meisjes:
1Emma van der ZandenRed Stars
2Emine ErnstLTTC de Toekomst
3Sharon JanssenSKF
4Karlijn van LieropWesta
5Vicky SchijvenThe Backhands
6Dobrila JorguseskaNoordkop
7Chana van der VenneNijmegen
8Janine GrootjansEmmen
9Anna PetersWesta
10Fleur HoogeveenEmmen
11Aleksandra van der LindenBudilia
12Xijin Zheng*Amsterdam

De eerste 5 meisjes van de Jeugdmasters plaatsen zich voor de Masters.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Feestje voor Limburgs tafeltennis op Nationale A-jeugd Ranglijst toernooi

Zondag werd in Tilburg het Nationale A-jeugd Ranglijsttoernooi 2018 gespeeld. Aan het einde van de dag kon de Limburgse vlag in top. Een groot aantal medailles gingen naar het Limburgse talent team.

Bij de jongens gingen de eerste jaars junioren Barry Berben en Jelle Moris met de eerste en de derde plaats aan de haal. Barry Berben won de finale van Elwin Huiden ( 3-2 ). Jelle Moris won met 3-0 van Colin Ligt de strijd om het brons.

Bij de meisjes junioren werd Emma van der Zanden tweede na verlies in de finale tegen Emine Ernst. Karlijn van Lierop werd derde na winst ( 3-1 )tegen Dobrila Jorguseska.

De eerste plaats bij de meisjes kadetten was voor Anna Peters. Zij won in vijf games van Fleur Hoogeveen. Anne-Fleur Hamaekers werd derde bij de meisjes welpen.

Bij de jongens kadetten won Kas van Oost de finale en werd Jim Hendrix vierde. Kenji van Enckevort werd vierde bij de jongens welpen.


Limburgse medailleregen tijdens NJK-A 2018

Zondag werden in Nijmegen de Nationale Jeugd Kampioenschappen 2018 gehouden. Het Limburgse tafeltennis was zeer succesvol tijdens dit kampioenschap en zorgde voor een ware medailleregen. 

Bij de meisjes junioren won Rachel Gerarts ( Heerlen ) goud door de finale te winnen van Karlijn van Lierop ( Westa ). Brons was er voor Sharon Janssen. Het meisjes junioren dubbel was een prooi voor Karlijn van Lierop samen met Sharon Janssen.

Bij de jongens kadetten enkel won Kas van Oost ( Red Stars Venray ) door de finale te winnen van Jelle Moris ( Westa ). Bij de jongens kadetten dubbel was er goud voor het Westa duo Barry Berben en Jelle Moris. 

Bij meisjes kadetten toernooi stond Emma van der Zanden op de hoogste trede van het podium om goud in ontvangst te nemen.

Tijdens het zaterdag gespeelde NJK-B won Daantje Lommen goud bij de meisjes junioren en Kenji van Enckevort bij de meisjes welpen. 


Portugal Junior & Cadet Open

Van 27 -30 november wordt in het Portugese GuimarĂ£es het Portugal Junior & Kadetten Open kampioenschap in het ITTF Junior Circuit gespeeld.

Deelnemers voor het Limburgse tafeltennis zijn Barry Berben bij de jongens junioren, Karlijn van Lierop en Emma van der Zanden bij de meisjes junioren en Anna Peters bij de meisjes kadetten.

Emma van der Zanden en Emine Ernst bereikten in het meisjes junioren dubbelspel de kwart finale. Anna Peters reikte in het enkelspel bij de meisjes kadetten tot de beste 32.  Met haar partner Chana van der Venne speelde Anna in het dubbelspel meisjes kadetten bij de laatste 16.