Doorgaan naar hoofdcontent

Jeugdmasters vrijdag in Leiden

Emma van der Zanden als eerste geplaatst bij de meisjes
De plaatsingslijsten van de Jeugdmasters zijn vandaag bekend gemaakt. Emma van der Zanden en Elwin Huiden zijn als eerste geplaatst. De Jeugdmasters starten vrijdag om 11:00 uur. Het toernooi wordt gehouden bij Scylla aan de Voorschoterweg in Leiden

De Jeugdmasters 2018 zullen nieuwe winnaars krijgen. De winnaars van 2017, Shuo Han Men en Roel Bogie, zijn inmiddels te oud om mee te doen aan de Jeugdmasters. 

De deelnemers voor komende vrijdag:

Jongens:
1Elwin HuidenSalamanders
2Barry BerbenWesta
3Gabrielius CamaraTaverzo
4Lode HulshofHercules
5Floris Zur MuhlenSKF
6Mick de VetteHilversum
7Kas van OostRed Stars
8Tim GrasHTC
9Pim van SchaikEmmen
10Colin LigtSwift
11Milo de BoerTOGB
12Jelle MorisWesta

De eerste 6 jongens van de Jeugdmasters plaatsen zich voor de senioren Masters.

Meisjes:
1Emma van der ZandenRed Stars
2Emine ErnstLTTC de Toekomst
3Sharon JanssenSKF
4Karlijn van LieropWesta
5Vicky SchijvenThe Backhands
6Dobrila JorguseskaNoordkop
7Chana van der VenneNijmegen
8Janine GrootjansEmmen
9Anna PetersWesta
10Fleur HoogeveenEmmen
11Aleksandra van der LindenBudilia
12Xijin Zheng*Amsterdam

De eerste 5 meisjes van de Jeugdmasters plaatsen zich voor de Masters.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Feestje voor Limburgs tafeltennis op Nationale A-jeugd Ranglijst toernooi

Zondag werd in Tilburg het Nationale A-jeugd Ranglijsttoernooi 2018 gespeeld. Aan het einde van de dag kon de Limburgse vlag in top. Een groot aantal medailles gingen naar het Limburgse talent team.

Bij de jongens gingen de eerste jaars junioren Barry Berben en Jelle Moris met de eerste en de derde plaats aan de haal. Barry Berben won de finale van Elwin Huiden ( 3-2 ). Jelle Moris won met 3-0 van Colin Ligt de strijd om het brons.

Bij de meisjes junioren werd Emma van der Zanden tweede na verlies in de finale tegen Emine Ernst. Karlijn van Lierop werd derde na winst ( 3-1 )tegen Dobrila Jorguseska.

De eerste plaats bij de meisjes kadetten was voor Anna Peters. Zij won in vijf games van Fleur Hoogeveen. Anne-Fleur Hamaekers werd derde bij de meisjes welpen.

Bij de jongens kadetten won Kas van Oost de finale en werd Jim Hendrix vierde. Kenji van Enckevort werd vierde bij de jongens welpen.


Portugal Junior & Cadet Open

Van 27 -30 november wordt in het Portugese GuimarĂ£es het Portugal Junior & Kadetten Open kampioenschap in het ITTF Junior Circuit gespeeld.

Deelnemers voor het Limburgse tafeltennis zijn Barry Berben bij de jongens junioren, Karlijn van Lierop en Emma van der Zanden bij de meisjes junioren en Anna Peters bij de meisjes kadetten.

Emma van der Zanden en Emine Ernst bereikten in het meisjes junioren dubbelspel de kwart finale. Anna Peters reikte in het enkelspel bij de meisjes kadetten tot de beste 32.  Met haar partner Chana van der Venne speelde Anna in het dubbelspel meisjes kadetten bij de laatste 16.

Barry Berben en Jelle Moris winnen Limburgse senioren titels

Barry Berben is zaterdagmiddag in Panningen Limburgs kampioen geworden in het senioren enkelspel. In het dubbelspel ging de Limburgse titel naar het duo Barry Berben en Jelle Moris.

Barry Berben won de eindstrijd in het enkelspel simpel in drie games van Tom Thijssen. Tom Thijssen was in de halve finale in vijf games de baas over Jelle Moris. Berben won in vijf games van Njoroge Kang'ethe.

In het dubbelspel wonnen Barry Berben en Jelle Moris van het duo Tom Thijssen en Manuel Piepmeyer. Na een 1-2 achterstand in games werd door Barry en Jelle in vijf games alsnog aan het kortste eind getrokken.