Doorgaan naar hoofdcontent

Vier Limburgse talenten naar EJK in Ostrava


Na afloop van de Nederlandse jeugdmeerkampen te Panningen heeft de Nederlandse Tafeltennisbond de selecties voor de Europese Jeugdkampioenschappen bekend gemaakt. De Limburgse talenten Barry Berben, Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden en Anna Peters zullen van 7 t/m 16 juli 2019 deelnemen aan de Europese Jeugd Kampioenschappen in Ostrava (Tsjechië). 

De vier spelers komen in de nationale competitie uit voor tafeltennisvereniging Westa uit Wessem en zijn alle vier onderdeel van TTO Limburg, het regionale trainingscentrum Limburg.

De volledige selectie van de Nederlandse Tafeltennisbond bestaat uit:
- Gabrielius Camara en Milo de Boer bij de jongens kadetten
- Anna Peters, Fleur Hoogeveen en Anouk van den Boom bij de meisjes kadetten

- Karlijn van Lierop, Emine Ernst, Dobrila Jorguseska en Emma van der Zanden bij de meisjes junioren

- Lode Hulshof, Barry Berben en Floris ZurMuhlen bij de jongens junioren


De coaches tijdens dit EJK zijn Bettine Vriesekoop (meisjes kadetten); Marcel Kraa (meisjes junioren); Titus Damsma (jongens kadetten) en Michel de Boer (jongens junioren).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Seizoensvoorbereiding Westa/TTO Limburg

Zoals gebruikelijk organiseert Westa/TTO Limburg een seizoensvoorbereiding een aanloop naar het nieuwe tafeltennisseizoen. Graag informeren we jullie over de data van deze seizoensvoorbereiding. Zoals gebruikelijk starten we met een voorbereidingsweek. Het doel van deze voorbereidingsweek is om de training- en fysieke belasting op te bouwen richting het nieuwe seizoen. Middels deze gefaseerde opbouw hopen wij na een vakantieperiode blessures en overbelasting van spelers tegen te gaan. Voorbereidingsweek: 6 t/m 10 augustus Officiële trainingsweek: 13 t/m 17 augustus Start reguliere clubtrainingen: 20 t/m 24 augustus Daarnaast zijn we voornemens om in de week van 13 t/m 17 augustus weer een TTO Symposium te organiseren voor spelers en ouders. Noteer bovenstaande data in jullie agenda! De officiële uitnodigingen volgen later. 

Anna Peters tweede tijdens internationaal toernooi in Namen

Gisteren 31 oktober en vandaag 1 november werd in Namen het internationale jeugdtoernooi gespeeld met de naam Les Internationaux des Jeunes de la Ville de Namur (Belgique).  Anna Peters speelde als 13- jarige speelster  in de categorie meisjes kadetten ( onder 15 jaar ) en eindigde in deze leeftijdsklasse op een schitterende tweede plaats.  Na een seizoen vol blessureleed ( dat hierdoor volledig verloren ging ),  is deze zilveren medaille op dit vooraanstaande internationaal toernooi natuurlijk een prestatie van formaat van Anna en haar coach Rob Kremers.  Foto: Rob de Ruiter.

Anne-Fleur Hamaekers debuteert in Nederlands pupillenteam

Afgelopen week debuteerde Anne-Fleur Hamaekers in het Nederlands pupillenteam tijdens het 5- landen Pupillentoernooi in Luxemburg.  Het toernooi is een samenwerkingsverband tussen verschillende bonden. Teams van de Duitse deelstaten Niedersachsen en B aden Württemberg , een gemengd team van Zwitserland, Luxemburg en Nederland spelen jaarlijks vier dagen lang trainingen en wedstrijden.  Onder leiding van bondscoaches Titus Damsma en Martijn Spithoven speelde Anne-Fleur maar liefst 12 wedstrijden.  Anne-Fleur kijkt met tevredenheid terug op haar debuut.  Van harte gefeliciteerd Anne-Fleur! Dat er nog veel mogen volgen!